Niki és Alex jegyesfotózás

Niki és Alex jegyesfotózása
Niki és Alex jegyesfotózása

Niki és Alex jegyesfotózása – Városliget

Niki és Alex jegyesfotózása picit nehezebb volt, abból a szempontból, hogy előtte csak Alexxel találkozhattunk. Viszont a kezdeti nehézségek hamar szertefoszlottak, mivel igen hamar feloldódott a pár. Előzetesen a Városligetet beszéltük meg helyszínnek, ami igen sokrétű, de mivel sokan járnak ide fotózni kihívást is jelentett, hogy újjat mutassunk a képeken.

Az időjárás tökéletes volt. Igaz eleinte kicsit meleg, de szép napos időben fotózhattunk. Ezért igyekeztünk olyan helyszíneket keresni a Városligetben, ahol nem éri a párt direktben a nap. Így elkerülhettük a bántóan erős árnyékokat, a fakóbb színeket és igazán hangulatos felvételeket hozhattunk magunkkal.

Ebben a kis válogatásban szeretnék átadni picit abból a hangulatból, ami a fotózáson volt. Nagyon szimpatikus párt ismerhettünk meg személyükben, akikkel öröm volt a fotózás. Sok ötlet és nevetés mellett hamar eltelt az idő és egy igen színes, változatos és szép anyagot készíthettünk el.

A párral később az esküvőn is ott lehettünk, ahol az időjárás ugyan nem állt mellettünk, de ennek ellenére, ott is megtaláltuk a megoldást arra, hogy elkészítsük azokat a fotókat, melyek örök emlékek lesznek számukra. Visszakanyarodva a jegyesfotózásra, sokszor egy szimpla séta, egy randi is elég lehet, ahol a háttérből el tudjuk készíteni azokat a képeket, melyek az idők során sok örömet fognak okozni a párnak.

Ha szeretnél Te is hasonló képeket pároddal, akkor készséggel állunk rendelkezésedre. Akár jegyesfotóitok, akár páros képeiteket szívesen készítjük el, igazodva elképzeléseitekhez. Ezzel kapcsolatosan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ha pedig további képeink érdekelnek nézz szét a galériákban, vagy figyeld oldalunkat, hamarosan további fotózásainkról teszünk fel beszámolókat!

Szeretnél hasonló képeket? Foglalj időpontot mielőbb!