ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2022

Fotóst keresel esküvődre?

Biztos vagyok benne, hogy tisztában vagy vele, mekkora felelősséggel is jár a megfelelő esküvői fotós kiválasztása. Hiszen a Nagy nap legtöbb részlete felelésbe merülhet idővel, ha nincsenek ízlésesen megörökítve, ezért mondhatjuk, hogy az esküvő fotózás. Emlékeink egy jó sorozat, galéria segítségével évek múltán is felidézhetőek. Ezeket a sorozatokat, képeket készítjük évek óta. Ha szeretnéd tapasztalt, sokat látott és profi hozzáállású csapatra bízni életed egyik legszebb napjának megörökítését, kéred ajánlatunk mielőbb!

Mire számíthatsz, ha minket kérsz fel esküvőd fotózására? Talán ennyire ne is rohanjunk előre, hiszen minden esetben elmondjuk a részleteket és fontos dolgokat egy személyes találkozón a pároknak. Itt már pontosan tudni fogod mit fogunk adni Neked. De korábbi párjaink az anyagokon felül kiemelték a jókedvű kellemes hangulatú fotózásokat. A természetes nem eröltetett pózokat, és azt, hogy szinte észrevétlen ott vagyunk egész nap veletek.

Azonban arra fel kell hívnom figyelmed, hogy időpontjaink gyorsan fogynak. Büszkék vagyunk munkánkra, annak igényességére és arra, hogy párjaink nagyon sokszor ajánlanak bennünket, nem csak ismerettségükben, hanem a népszerű közössé platformokon is.

ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2020 Fotóst keresel esküvődre?
ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2020 Fotóst keresel esküvődre?

Annyira magával ragadtak a képek! Csodásak! Ahogy nézegettem,ugyan olyan érzések lettek rajtam úrrá,mint aznap.Azt hiszem,ezzel tudok elmondani mindent! A pillanatok számomra zseniálisan visszaköszöntek?Hatalmas élmény nézni ezeket a képeket???Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönjük?

Kriszta & Balázs

ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2020 Fotóst keresel esküvődre?

Nem tudod mi alapján válassz? Vagy úgy érzed rólad nem lehet szép képet készíteni?

Esküvőd megörökítése felelősséggel jár, mint a döntés melyet meg kell hoznod. Ebben az esetben nem lesz második esély, így ha tetszik az a stílus, amit képviselünk, szeretnél a képek láttán visszarepülni az időben, akkor imádni fogod a közös „munkánk”. A hangulatot garantáljuk, s hidd el azon leszünk, hogy megmutassuk, rólad is lehet gyönyörű képeket készíteni! 🙂

Csodálatosak a képek, imádjuk! Tudom, hogy ez a munkád, de nem tudom eléggé megköszönni, hogy ilyen érzelmekkel teli és ilyen valóságos képeket csináltál most is. Ahogy nézegetem, mintha ott lennék újra. Ennél jobb nem is lehetne. Köszönöm!

Orsi & Andris

ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2020 Fotóst keresel esküvődre?

Mutathatunk további fotókat?

Nézz szét korábbi képeink között, s ne hezitálj sokat, kérd ajánlatunkkat mielőbb! Ha pedig kérdésed lenne, kérésed merülne fel, keress meg minket, igyekezni fogunk mielőbb segítségedre lenni.