Judit és Miki jegyesfotózás

Judit és Miki jegyesfotózás - drón fotó 01
Judit és Miki jegyesfotózás - drón fotó 02
Judit és Miki jegyesfotózás - drón fotó 03
Judit és Miki jegyesfotózás - drón fotó 04

A drónos képekért köszönet Varga András kollégámnak és barátomnak.

Judit és Miki jegyesfotózás  – Vasadon a népszerű Nádas pihenőparkban

Judittal már az esküvő előtt beszéltünk róla, hogy a Nádasban szeretnék a jegyesfotózást megejteni. Viszont sajnos a helyszín foglaltsága és az időjárás ezt nem tette lehetővé a megszokott időrendben. Így az esküvő után pár héttel került sor a fotózásra ezzel borítva a megszokott menetrendet. Ezt talán egyikünk sem bánta, hiszen augusztus vége felé, már kevésbé erős, de annál szebb fények mellett fotózhattunk.

A fotózásra a pár külön kérte, hogy kollégám András is tartsunk velünk, hogy a megszokott fotók mellett fenttről készített drónos képekkel is színesítsük az anyagot. Ennek természetesen örömmel tettünk eleget. Főleg, hogy a helyszín adottságai kiválóan alkalmasak a légi felvételekre, valamint mivel egy igen közkedvelt fotózási helyszín, így tudtunk belevinni az egész anyagba valami újjat, amiben alapvetően különbözhet itt készült sorozatoktól. 🙂

A helyszín adottságaiból kiindulva alapvetően két koncepcióval készültünk: egy lazább viccesebb és egy elegánsabb „szokványosabbnak” mondhatóval. S ezen a fotózáson már elég jól ismertük egymást, mivel már volt előtte külön napos kreatív fotózásunk, valamint az esküvő nagyját is együtt töltöttük el. Sok képet készítettünk igen jó hangulatban, így a végén egy igazán szép és változatos anyagot adhattunk át a párnak. Lévén, hogy ez már a harmadik közös fotózásunk volt, arra külön ügyelnénk kellett, hogy pózokban és beállításokban a korábbi fotózásoktól eltérjünk.

Azt külön szeretném megemlíteni, hogy a pihenőpark kollégái igen segítőkészek voltak és készségesen álltak rendekezésünkre! Így gördülékenyen fotózhattunk és ügyelhettünk arra, hogy minden lehetőséget kiaknázhassunk.

Több száz képpel tértünk haza a jegyesfotózásról, melyeket leválogatva, és feldolgozva több mint 70 kép került átadásra egy igen változatos anyagként, mely hosszú évek múlva is szép emlékként fog örömet okozni a párnak.

Ha szeretnél Te is hasonló képeket pároddal, akkor készséggel állunk rendelkezésedre. Akár jegyesfotóitok, akár páros képeiteket szívesen készítjük el, igazodva elképzeléseitekhez. Ezzel kapcsolatosan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ha pedig további képeink érdekelnek nézz szét a galériákban, vagy figyeld oldalunkat, hamarosan további fotózásainkról teszünk fel beszámolókat!

Szeretnél hasonló képeket?