Bestfoto.hu – Kik vagyunk?

és miért pont minket bízz meg fotóid elkészítésével?

Ha szerettünk volna egy szabványos bemutatkozást, most biztosan azzal kezdenénk, hogy mi az a múlt ami mögöttünk áll. Ez azt gondolom látható az oldalunkon megtalálható rengeteg anyagból, így inkább koncentráljunk Rád és a jövőre!

Az oldalunk nem éppen régi, de a brand és a mögött álló csapat évek óta a szakma felső szintjein tevékenykedik. Szerettünk volna a korábbi sikeres brandjeink után létrehozni egy kevésbé tematikus oldalt, ahol szélesebb skálán szolgálhatjuk ki megbízóink igényeit. A Bestfoto brand és a fotózások alapvetően nem csak a képek elékészítéséről szólnak. Ettől mi már többet szeretnénk! Egy olyan élményt, amit magaddal vihetsz és bármikor gondolsz rá vissza örömmel fogsz ismételten felidézni. Ennek szellemében alkotunk, szervezzük fotózásainkat és dolgozzuk fel az anyagokat.

Ha szeretnél történetünk részese lenni vedd fel velünk a kapcsolatot. Örömmel állunk rendelkezésedre!

Rólunk mondták

Mese szép képek lettek neki köszönhetöen. Profi munka volt teljes mértekben. Máté nagyon rugalmas és segítőkész de a legfontosabb nyugodt volt ami egy baba fotózásnál ugy gondolom ez elengedhetetlen. A fotózás végig jó hangulatban telt, így könnyü volt boldog vidám képeket készíteni.

A szakértelme mellett nagyon pozítív pont volt , hogy elhozta a párját aki mind külső szemmel és női kreatívitással plusz ötletekkel tudott segíteni. Mindenkinek ajánlani tudom aki a kicsikéjét a soha vissza nem térő első napokban/hetekben profi fotókon szeretné megörökíteni.

Fruzsi
Csodálatosak a képek, imádjuk! Tudom, hogy ez a munkád, de nem tudom eléggé megköszönni, hogy ilyen érzelmekkel teli és ilyen valóságos képeket csináltál most is. Ahogy nézegetem, mintha ott lennék újra. Ennél jobb nem is lehetne. Köszönöm! 
Orsi
Magával ragadtak a képek! Csodásak! Ahogy nézegettem,ugyan olyan érzések lettek rajtam úrrá,mint aznap. Azt hiszem,ezzel tudok elmondani mindent!A pillanatok számomra zseniálisan visszaköszöntek😬Hatalmas élmény nézni ezeket a képeket🙏🏻🤩 Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönjük🙏
Kriszta

Számunkra tökéletes választás voltatok, ez már a jegyes fotózáson is kiderült számunkra. Fiatalosan és kreatívan oldotta meg Máté a feladatot és a mi stílusunkra szabva készültek el a képek.

Az esküvő napján profin végig csináltátok a napot. Pontosan érkeztetek az előkészület helyszínére, a kreatív fotózáson tele voltatok ötletekkel, még keresztlányom is könnyen mosolygott a kamerába- pedig ez nem könnyű feladat-. A szertartásokon olyan pillanatokat örökítettek meg, ami mosolyt vagy épp könnyet csal az arcunkra, ha meglátjuk. A lakodalom folyamán is, minden apró részletre figyeltetek és könnyen alkalmazkodtatok a változásokhoz.

Nem csak velünk, hanem a családunkkal, az atyával, az anyakönyv vezetővel és a vőféllyel is könnyen és gyorsan megtaláltok a közös hangot, mellyel megkönnyítették a mi teendőinket.

Számunkra hihetetlen módon, amit sose gondoltunk volna, már a Nagy Napunk felétől szinte észrevehetetlenül dolgoztatok mellettünk. Maximum csak azért vettünk észre Benneteket, mert a „Most” és „Köszönöm” szavakat meghallottuk.

Kitti

Szuper csapat, szuper képek és videók. A fiúk nagyon jó fejek, minden elképzelésünket megvalósították, amit mi szeretünk volna mindenképpen képek és videók formájában viszontlátni. A képeket-videókat gyorsan megkaptuk, nem kellett rá hónapokat várni. Szívesen ajánljuk őket másoknak is, akik szeretnék a Nagy napukat egy profi csapattal megörökíteni és emiatt nem aggódni.

Alexa

Csodálatos munkát végeztetek az esküvőnkön. Gyönyőrű képekben,és videóban élhetjük át újra és újra életünk legszebb napját. Szuper volt együtt dolgozni veletek, nagyon jó hangulatban telt a napunk, és a képekben is teljes mértékben magunkat látjuk viszont, semmi mű, semmi kötelező nem volt benne.☺
Bátran ajánlunk titeket mindenkinek,és nekünk is ti lesztek az első gondolatunk ha újabb eseményt szeretnénk megörökíteni ☺

Kinga

Köszönjük a fényképeket, csodálatosak, mindenki dícsérte őket. A közös munka szuper volt, nem túlbonyolított, rengeteg spontaneitással, bizalommal, jó tanáccsal. Már a hozzáállásod is a nyugalmat sugározta, a fotózás szakmailag profi volt, mégis szuper hangulatban telt, amiért rendkívül hálásak vagyunk, másnak is hasonlót kívánunk 🙂

Melcsi