Léna fotózása – babafotózás  – 2019

Léna fotózása – babafotózás
Léna fotózása – babafotózás

Léna fotózása – babafotózás

Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel beszámolóink a fotózásokról. Ez esetben egy egészen friss anyagot hoztunk el Nektek. A babafotózással kapcsolatosan korábban tettünk már fel anyagot, melyet itt értek el.

Egy újszülött fotózása mindig különleges élmény számunkra, kihívásokkal és izgalmakkal teli terület, amely leleményességet és kreativitást kíván tőlünk. Hiszen célunk a család legkisebb tagjáról életre szóló képeket készíteni, melyekre 20-30 év múlva büszkén és szivesen tekinthet a szülők mellett Ő maga is.

A minap mindemellett egy nagyon régi jóbarát kislányát, Lénát volt alkalmunk fotózni, amely hatalmas örömet jelentett számunkra. Középiskola óta mindig egymás mellett voltunk, együtt nőttünk fel, és emlékszem, pár éve még csak beszélgettünk róla, milyen lesz a családalapítás. Most pedig babafotókat készítünk a kislányáról…

Így hát különösen fantasztikus érzés volt a családhoz érkezve elkészíteni a várva várt csöppség és az újdonsült család első képeit.

Léna természetes szépsége igazán magával ragadó, mindemellett igazi tündér volt fotózásunk alatt. Bár kicsit sírósan fogadott minket hasfájása miatt, egy kis dajkálással, ringatással gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Hamar rájöttünk hogy igazán szereti a meleget, és a 30 fokban már nagyon otthonosan érezte magát, nem kis idő múlva álomra is szenderült. Ekkor pedig kihasználtuk az alkalmat, és igazán tündéri, cuki képek készültek róla szundikálás közben is.

A fotókat a család nappalijában készítettük el, ahol a fényviszonyok kicsit nehezítették a munkát, hiszen borult időben, tél közeledtével a természetes fény adta lehetőség nem igazán megfelelő egy ilyen fotózáshoz. De mindenre gondoltunk, és felszerelésünkkel sikeresen megoldottuk a technikai feltételeket. Léna pedig otthon, saját környezetében, minden bonyodalom nélkül tudott így részt venni a babafotózáson.

Számunkra hatalmas élmény volt Léna első profi fotózása, nem csupán azért mert igazán szép, természetes, ugyanakkor valóban bájos képek készültek a kis hölgyről, de egy nagyon régi jó barát életének fontos új állomását örökíthettük meg.

Léna fotózása – babafotózás – 2019
Nagyon jó hangulatban telt a fotózàs. Lèna kicsit sìrós volt hasfájás miatt, de türelemmel voltak vele. Nagyon profin zajlott .  Teljesen a baba igènyei voltak figyelembe vève, nem számított a 30 fok 🙂 Lèna abba èrezte jól magàt , mindenki màs csak pàrolgott 🙂
Gyorsan elkészültek a kèpek,  vàrakozàsainkat teljesen felülmúltàk.  Nagyon profi csapat, mindenkinek csak ajànlani tudom.
Beus
Léna fotózása – babafotózás – 2019

Mutathatunk tobábbi fotókat?

Ha szeretnél Te is hasonló képeket gyermekedről, unokádról, akkor készséggel állunk rendelkezésedre. Szívesen készítjük el legszebb emlékeidről a fotókat, akár otthonodban is. Ezzel kapcsolatosan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ha pedig további képeink érdekelnek nézz szét a galériákban, vagy figyeld oldalunkat, hamarosan további fotózásainkról teszünk fel beszámolókat!

Szeretnél hasonló képeket?