Adél fotózása – babafotózás – 2019

ADÉL FOTÓZÁSA – 2019
ADÉL FOTÓZÁSA – 2019

Adél fotózása – babafotózás

A babafotózás egy igen hálás, szép, de mégis sok kihívással járó folyamat. Mivel az újszülött még nem régen érkezett haza a családhoz, érthető okokból nem szívesen mozdulnak ki vele a szülők stúdióba. Ezért mi az ilyen fotózásainkat nagyrészt a megbízóink otthonában végezzük. Visszük magunkkal az ehhez szükséges fényforrásokat, vakukat, háttereket. Ez pedig még a tapasztalt stúdió fotósok számára is rejt magában kihívásokat, mivel alkalmazkodnunk kell a nappali, babaszoba adottságaihoz.

Adél esetében szerencsénk volt, hiszen a fotózásra kijelölt nappaliban elég terünk volt, ahhoz, hogy rugalmasan dolgozhassunk. Modellünk picit nyűgös volt, illetve a koncepció is alapvetően a szülőkkel, nagyszülőkkel közös képekkel kezdődött, így egészen besötétedett, mire a klasszikusnak mondható babafotók elkészítéséhez jutottunk. Az ilyen esetekre jön jól, ha van az embernél nagyobb fényfelület biztosítására alkalmas oktobox! 🙂

Tehát minden akadályt szépen vettünk és elég színes anyagot adhattunk át. Amiben az apának külön köszönet, hiszen partner volt benne, hogy nem feltétlen szokványos elképzeléseinkket is megvalósíthassuk. Végül remek hangulatban szép fotókat készítettünk, melyről az anyuka is hasonlóképp vélekedett. Véleményét rólunk és a fotózásról itt olvashatjátok:

ADÉL FOTÓZÁSA – 2019

Mese szép képek lettek neki köszönhetöen. Profi munka volt teljes mértekben. Máté nagyon rugalmas és segítőkész de a legfontosabb nyugodt volt ami egy baba fotózásnál ugy gondolom ez elengedhetetlen. A fotózás végig jó hangulatban telt, így könnyü volt boldog vidám képeket készíteni.
A szakértelme mellett nagyon pozítív pont volt , hogy elhozta a párját aki mind külső szemmel és női kreatívitással plusz ötletekkel tudott segíteni. Mindenkinek ajánlani tudom aki a kicsikéjét a soha vissza nem térő első napokban/hetekben profi fotókon szeretné megörökíteni.

Fruzsi

ADÉL FOTÓZÁSA – 2019

Mutathatunk tobábbi fotókat?

Ha szeretnél Te is hasonló képeket gyermekedről, unokádról, akkor készséggel állunk rendelkezésedre. Szívesen készítjük el legszebb emlékeidről a fotókat, akár otthonodban is. Ezzel kapcsolatosan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ha pedig további képeink érdekelnek nézz szét a galériákban, vagy figyeld oldalunkat, hamarosan további fotózásainkról teszünk fel beszámolókat!

Szeretnél hasonló képeket?