Gyorséttermi fotózás – 2019

Gyorséttermi fotózás
Gyorséttermi fotózás

Webfejlesztő vállalkozásom ügyfelének közeledett az elkészült új weboldalának az átadása. Amikor a csaknem kész oldal terveit nézegettünk egyet értettünk abban, hogy szüksége lenne pár olyan fotóra, ami jobban bemutatja, hogy a mindennapokban, hogyan is készülnek el ételkülönlegességeik. Az étterem alapvetően nem az itthon megszokottnak mondható ételekkel várja az érdeklődőket. Ezért ez a kis bepillantás engedünk az érdeklődőknek abban, hogy lássák mire számíthatnak náluk. Milyen tradícionális és számunkra igen különleges arab ételekkel várják a vendégeket.

Minden fotózás rejt magában kihívásokat. Ez esetben a gyorséttermi fotózás összetettségén ( ételfotó – életkép – csendélet ) felül a fő kihívást az jelentette, hogy egy frekventált időpontban kellett megejteni, annak érdekében, hogy minél több mindenről készüljenek képek. Mivel jellegéből adódóan gyorsan készülnek el az ételek túl sok idő nincs a koncepciók átgondolására. Persze ebből a szempontból előnyből indultam. Hiszen magam is szívesen jrok ide ebédelni, így már többször megfigyeltem, hogy hogyan készülnek el az ételek.

Tehát a fotózás napjára kellő információval érkezve pontosan tudtam mi az amit viszont szeretnék látni az anyagon. Ami külön előny nekünk, hogy a webfejlesztést is mi végezzük. Ezért tudtam azt is, hogy a weboldalra milyen képekre lesz szükség. Örülök annak, hogy ügyfelünk rugalmas volt és készséges, hiszen egy ilyen weboldal esetében a saját képek szerintem sokkal hitelesebbek az érdeklődők számára, mint a neten megvásárolt stock fotók. Ez pedig mindenképpen segít az ügyfelek bizalmának elnyerésében. Az ételek pedig meg is tartják, hiszen nem csak különlegesek igen finomak is!

Ezen a fotózáson is igen szép anyaggal tértem haza, melykből ki kellett választani azokat, melyek a legjobbak lesznek a weboldalra. Valamint azokat is, melyek a közösségi médiában felkelthetik a potenciális célcsoport figyelmét.

Ha szeretnél Te is hasonló képeket vállalkozásodról, boltodról, vagy akár termékedről, akkor készséggel állunk rendelkezésedre. Az elmúlt években sok üzleti fotózásunk volt, így kellően tapasztaltak vagyunk a műfajban, valamint képeiteket szívesen készítjük el, igazodva elképzeléseitekhez. Ezzel kapcsolatosan vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ha pedig további képeink érdekelnek nézz szét a galériákban, vagy figyeld oldalunkat, hamarosan további fotózásainkról teszünk fel beszámolókat!

Szeretnél hasonló képeket?